Nieuws

Steeds meer schrijftrainingen en coachingsessies gaan weer live in plaats van online

Na ruim een jaar alle schrijftrainingen en coachingssessies online te hebben gegeven (vanwege corona), geef ik er langzaamaan weer steeds meer live.

Gebruik van Zoom en Teams tijdens schrijfcoachingstrajecten houden we er trouwens in. Ook blijf ik, voor wie dat wenst, trainingen en coaching online aanbieden.

Onlangs gaf ik Rebecca en Marinka, 2 secretaresses van het Dienstenbureau van de Christelijke Gereformeerde Kerken (CGK), de eerste live schrijfcoachingssessie na de eerste lockdown. Verbinding, plezier en inspiratie gedijen toch net wat beter in een persoonlijke setting, merk je. Dat neemt niet weg dat ik ontzettend blij ben dat ik in april 2020 al mijn (groep)trainingen online ben gaan aanbieden. In de coronatijd gaf ik maandelijks aan groepen of individuen schrijftrainingen via Teams of Zoom.

Rebecca en Marinka coach ik tot de zomervakantie

Inmiddels besteed ik zeker de helft van mijn tijd en inzet aan het geven van schrijftrainingen of het individueel begeleiden van mensen die aantrekkelijker en effectiever willen leren schrijven. Rebecca en Marinka coach ik tot de zomervakantie bij het maken van o.a. nieuwsbrieven, webteksten en het schrijven voor sociale media.

Ook beter leren schrijven?

Werk, nieuws en blogs