Reviews

Esther ziet jou zoals je bent en geeft je alle ruimte om te groeien, ontdekte ik tijdens de maanden dat zij mij en mijn collega coachte bij het beter online leren schrijven. Haar schrijfmethode Triple B is een ijzersterk fundament om met veelzijdig schrijven aan de slag te gaan. Ik heb veel geleerd en ben heel blij met de stappen die ik heb gezet.

Marinka Valkenburg
Secretaresse Dienstenbureau CGK

Esther gaf aan ons Lectoraat Onderzoekend Vermogen een inspirerende en bruisende workshop met inhoud. Ze heeft ons anders laten kijken naar 'ons verhaal', hoe we de resultaten van ons onderzoekswerk online presenteren. Hoe zet je anderen daarmee in beweging, en bereik je ze echt? Esther gaf daarvoor goede handvatten die ons tot nadenken zetten.'

Marlies Welbie
Senior onderzoeker Hogeschool Utrecht

Esther weet waarover ze het heeft, ontdekte ik tijdens de Flitsschrijftraining die ik bij haar volgde. Ze neemt je vliegensvlug mee door de principes en psychologie van het schrijven. Ze reikt handige trucs aan om in te zetten als je gaat schrijven. Ik had na de training direct zin om met de opgedane kennis aan de slag te gaan!

Annejet Hasselaar
Communicatiemedewerker SDOK

In samenwerking met Esther is onze website volledig vernieuwd, evenals onze huisstijl. 'Out of the box', 'boeiend' en 'met een knipoog' zijn woorden die het samenwerken met Esther typeren. Op een treffende, deskundige en originele manier gaf zij woorden aan ons bedrijfsverhaal, zoals je kunt lezen op www.dekruijflse.nl. We zijn trots op het eindresultaat!

Anneke en Henk-Jan de Kruijf
Eigenaren De Kruijf Letselschade Expertise

Ik wilde beter leren schrijven en klopte daarvoor bij Esther aan voor een schrijfcoachingstraject. Op al mijn teksten kreeg ik eerlijke feedback. Esther leerde me om dát te schrijven wat ik eigenlijk niet durfde. Vooraf was er een duidelijke planning opgesteld, maar gelukkig levert Esther maatwerk en was er de ruimte om dit los te laten.

Corry Cromwijk-Vroege
Docent en tekstschrijver

Even geleden startte ik als coach van vrouwen. Esther begeleidde mij bij de positionering van mijn coachingspraktijk: wat onderscheidt mij van zo veel andere coaches? Het was een mooi traject waarvan ik energie kreeg. Door haar kritische vragen ben ik goed gaan nadenken over mijn doelgroep en wat ik wil bereiken. Esther maakte de opzet van mijn site en schreef aansprekende webteksten, die ook aansluiten bij mij en waar ik voor sta.'

Corine de Wit
Eigenaar Gloss coaching

Ik volgde met nog een aantal collega's de online training 'De beste nieuwsbrief maken'. De training duurde 2 uurtjes, daarna keek Esther online mee bij het maken van de nieuwsbrief voor ouders, en gaf advies en tips. Het was ontzettend gaaf om te merken dat zo'n korte scholing en Esther's feedback zoveel impact hebben. Ze beloofde dat door de training het maken van de nieuwsbrief minder ingewikkeld en tijdsintensief zou zijn en dat is ook zo.

Clazien Sonneveld
Directeur basisschool De Morgenster

Esther was een paar uur bij ons te gast om onze website, nieuwsbrief en sociale media onder de loep te nemen: hoe gaan we daarin om met tekst? Ze durfde ons daarbij te confronteren. Ze gaf duidelijk aan hoe onze informatie overkomt bij de lezer. We gingen direct aan de slag met nieuwe teksten en kregen advies tijdens het schrijven. Zij heeft mij vooral geleerd hoe ik mijn lezer kan boeien en hoe ik ervoor zorg dat hij door blijft lezen.

Jasmijn
Teamlid Stichting Frontiers

We nodigden Esther uit om feedback te geven op onze online uitingen: hoe ervaart zij onze 'tone of voice', wat voor beeld geven we als organisatie, laten we echt zien wie we zijn? Op een plezierige en laagdrempelige manier gaf Esther tips en tops waar we meteen mee aan de slag zijn gegaan. Er was alle ruimte voor interactie. Het vaststellen van doelen aan het eind van de sessie maakt dat de sessie ook echt effectief en toekomstgericht is.

Anneke Houtman
Communicatiemedewerker SDOK

Bij toeval vond ik Esther toen ik een workshop zakelijk schrijven voor het web wilde volgen. Ik ontmoette een schrijfcoach die me helpt, inspireert en uitdaagt om mijn boek 'NGO 3.0, digitale transformatie voor nonprofits' te schrijven. Esther is van grote waarde gebleken in het realiseren van mijn latente doelen. Met geduld, humor en uitdagende coaching ervaar ik haar als een echt maatje in het realiseren van mijn (schrijf)doelen.

Balt Leenman
Sociaal ondernemer en IT-strateeg

Het maken van mijn eigen podcast 'Meester van de Lockant', samen met Esther, was een feestje. We hebben hard en serieus gewerkt, waarbij ieder zijn professionele taak had en we ook veel plezier hadden. Esther schreef in overleg met mij het script, deed de interviews en podcastmaker Femke Bosma was nauw betrokken bij montage en muziek. Op het eindresultaat is Esther net zo trots als ik, en dat typeert haar ook.

Edith van de Lockant-Geschiere
Advocaat en mediator bij Advocaten in de Praktijk

Esther was nauw betrokken bij de herpositionering van Brouwer Psychologen en de vernieuwing van huisstijl en website. Eerst leerde ze onze organisatie en mensen kennen en begrijpen. Daarna gaf ze de juiste woorden aan ons verhaal, wat resulteerde in materiaal waar we gepast trots op zijn. Dit proces begeleidde ze op een gestructureerde, maar ook enthousiaste en humoristische wijze.

Anne Kleinbloesem-Brouwer
Adjunct-directeur Brouwer Psychologen

Samen met nog 4 collega’s volgde ik de Flitsschrijftraining Webschrijven bij Esther. Ze is kundig, heeft veel kennis en biedt praktische tips waarmee ik direct aan de slag kon. Het was interessant en inspirerend.’

Erika Peters
Senior Personeelsadviseur / PCOU Willibrord