Schrijftrainingen in zakelijk schrijven

Met zakelijke teksten als e-mails, notities, LinkedIn-posts en projectplannen moet je jouw lezers binnen 3 seconden boeien. Zo niet, dan zijn ze foetsie. Je lezers razendsnel boeien en daarna vasthouden krijg je snel en plezierig onder de knie door Zinenzo's schrijftrainingen.

Het geheim in dit verhaal is de kinderlijk eenvoudige schrijfmethodiek Triple B die in alle trainingen aan bod komt. Triple B staat voor 'boeien, binden en bewegen met tekst'. Werken met deze door Esther ontwikkelde methodiek leidt tot de ontdekking dat ook jij teksten kunt schrijven die aantoonbaar iets doen bij de lezer. De methodiek is te gebruiken voor iedere zakelijke tekst, dus e-mails, brieven, subsidieaanvragen, projectplannen, nieuwsbrief- en websiteteksten.

Voor wie en hoe?

Je gaat tijdens de trainingen direct aan de slag met eigen schrijfwerk. De trainer is Esther, die Triple B zelf al jaren gebruikt voor al haar teksten.

  • Zij geeft de Triple B-trainingen incompany, voor groepen van maximaal 10 medewerkers.
  • Kleinere groepen zijn desgewenst welkom in Zinenzo's eigen trainingsruimte.
  • Willen groepen de training liever online volgen, dan kan dit.
  • De trainingen duren maximaal 3 uur, dus relatief kort. Na de training kan iedere deelnemer tijdelijk gebruik maken van online coaching-on-the job.
Weg met saaie trainingen! Esther weet tijdens de training een goede sfeer te creëren en duidelijke kennis over te dragen waar je direct mee aan de slag gaat - Cursist Triple B-training

Dit zijn Triple B-trainingen die je kunt volgen:

  • Boeien, binden en bewegen met zakelijke teksten (3 uur) - Je gaat inzien en ervaren hoe aantrekkelijk, effectief en bondig zakelijk schrijven werkt, en dat Triple B daarbij helpt.
  • Vanaf morgen schrijf jij niet meer ingewikkeld (3 uur) - Je leert om klinkklaar, simpel en aantrekkelijk te schrijven. Je gaat inzien waarom je ingewikkeld schrijft en krijgt handige en direct bruikbare Triple B-trucs.
  • Boeien, binden en bewegen zonder schrijfangst (2 uur) - Overwin de drempels om te schrijven door Triple B te leren kennen en toepassen.
  • De beste nieuwsbrief schrijven (3 uur) - Maak nieuwsbrieven (e-mailings) meer effectief, aantrekkelijk en doelgericht door gebruik te maken van de principes en trucs van Triple B.

Ook schrijfcoaching

Naast het geven van trainingen coach ik professionals langere tijd individueel of in kleine groepjes bij aantrekkelijk en effectief leren schrijven. Dit traject is ideaal voor ondernemers, communicatiemedewerkers of secretaresses, of voor mensen die bezig zijn met het schrijven van een boek.

Het was ontzettend gaaf om te merken dat zo'n korte scholing en Esther's feedback zoveel impact hebben - Cursist Triple B-training

Ik ben ervan overtuigd dat íedereen aantrekkelijk en effectief kan leren schrijven, ook jij. Neem contact met mij op over wat ik voor jou en/of je organisatie kan betekenen.

Ik wil meer weten over de Triple B-trainingen