Schrijftrainingen en gratis webinars

Hoe krijg je door (zakelijke) teksten lezers in beweging, zodat ze gaan doen wat jij wilt met jouw tekst? Door mijn schrijftrainingen kan iedere professional leren hoe bijvoorbeeld e-mails, nieuwsbrieven, plannen-van-aanpak en LinkedIn-posts lezers in de actiestand zetten.

Het geheim zit in de simpele schrijfmethodiek die ik ontwikkelde, Triple B (boeien, binden en bewegen met tekst). Triple B biedt eenvoudige principes en trucs om lezers te boeien, binden en bewegen met tekst. Triple B is te gebruiken voor elke tekst: van korte e-mails tot diepgravend essays. Lees hier meer over het waarom en wat van Triple B.

Esther's schrijfmethode Triple B is een ijzersterk fundament om met veelzijdig schrijven aan de slag te gaan.

Voor wie en hoe?

Mijn schrijftrainingen zijn ideaal voor iedereen die weleens zakelijke teksten schrijft. En wie doet dat niet? De trainingen geef ik fysiek of online (via Zoom of Teams). In alle trainingen gaan we aan de slag met eigen schrijfwerk, bijvoorbeeld e-mails, webteksten, plannen-van-aanpak, pitches en nieuwsbriefteksten.

  • Ik geef groepstrainingen binnen bedrijven en (scholen)organisaties, desgewenst ook online. Klanten o.a.: DHL Global Forwarding, MDF Nederland, PCOU Willibrord, LEV-WN.
  • Regelmatig organiseer ik groepstrainingen waarvoor je je individueel kunt aanmelden. Ik kondig deze aan in mijn nieuwsbrief (aanmelden) en via sociale media.
  • Ik coach professionals langere tijd individueel of in kleine groepjes bij aantrekkelijk en effectief leren schrijven. Dit traject is ideaal voor ondernemers, communicatiemedewerkers of secretaresses, maar ook voor mensen die bezig zijn met het schrijven van een boek. Klanten o.a.: Christelijke Gereformeerde Kerken, Theologische Universiteit Kampen/Utrecht.
Weg met saaie trainingen! Esther weet tijdens de training een goede sfeer te creëren en duidelijke kennis over te dragen waar je direct mee aan de slag gaat.

Gratis webinars

Een paar keer per jaar deel ik mijn kennis gratis in een webinar van 3 kwartier. Zo kan iedereen vrijblijvend kennismaken met de impact van Triple B. Meld je aan voor mijn nieuwsbrief om geïnformeerd te worden over de webinars, of volg Zinenzo op de socials.

Het was ontzettend gaaf om te merken dat zo'n korte scholing en Esther's feedback zoveel impact hebben.

Ik ben ervan overtuigd dat íedereen aantrekkelijk en effectief kan leren schrijven, ook jij. Neem vooral contact met mij op over wat ik voor jou en/of je organisatie kan betekenen.

Ik spreek je graag