Training

Veel mensen vinden het lastig om rake, effectieve teksten te schrijven, vertellen ze mij. Dus (online) teksten die lezers in beweging zetten. Met mij als schrijfcoach verandert dat.

Het geheim zit in een unieke schrijfmethode die ik ontwikkelde, waarmee iedereen (online) teksten kan leren schrijven die in beweging zetten. Het is de methodiek van 'boeien, binden en bewegen': Triple B. Wie schrijft vanuit Triple B ontdekt dat teksten wat gaan doen bij lezers, oftewel: hen in beweging zetten.

De trainingen en Triple B

Al mijn schrijftrainingen en -coachingstrajecten zijn gebaseerd op Triple B. Als trainees eenmaal inzien hoe je vanuit Triple B krachtige teksten schrijft, willen ze niet anders meer.

  • Tijdens alle (online) schrijftrainingen maken trainees kennis met Triple B.
  • We passen Triple B toe op teksten die zij al eerder schreven, waardoor ze de methode beter gaan begrijpen.
  • We gaat aan de slag met nieuwe teksten (allemaal direct voor eigen gebruik), waarbij Triple B leidend is voor aanpak en inhoud.
We gebruiken app, e-mail en bespreken het schrijfwerk in de cloud (Google Drive)

Soorten (korte) trainingen

Ik kan je iedere tekst beter leren schrijven, tijdens groepstrainingen of een individueel traject. Trainingen geef ik zowel online (via Zoom of Teams) als live, net wat de voorkeur heeft. We gebruiken verder app, e-mail en bespreken het schrijfwerk in de cloud (Google Drive).

  • Ik begeleid mensen individueel bij beter leren schrijven: ondernemers, communicatiemedewerkers of secretaresses die effectievere (online) teksten willen schrijven. Maar ook mensen die bezig zijn met het schrijven van een boek.
  • Ongeveer 3 keer per jaar geef ik de Flitsschrijftraining Webschrijven, een korte (online) groepstraining waarin je in 3 uur beter leert schrijven voor het web (webteksten, e-mailings, teksten voor sociale media). Iedere deelnemer heeft na de training nog een halfuur coaching-on-the-job tegoed. Prijs per deelnemer: € 95,00, excl. BTW.
  • De Flitsschrijftraining Webschrijven geef ik ook in-company, dus binnen organisaties in (online) groepen. Prijs op aanvraag.
  • Op verzoek geef ik binnen organisaties de unieke (online) training 'De beste nieuwsbrief maken', waarin nieuwsbriefmakers binnen 3 uur leren hoe ze effectievere e-mailings schrijven. Iedere deelnemer heeft na de training nog een halfuur online coaching-on-the-job tegoed. Prijs op aanvraag.
Meer weten over een training?