Nieuws

Opinieartikel in ND over meer begrip voor jongeren in lockdown-periode

Samen met jongerenwerker Anko Oussoren schreef ik onlangs een opinieartikel over omgaan met jongeren die zich niet keurig aan de coronaregels houden. We pleitten voor meer begrip en een genadige blik. ‘Ga de uitdaging gewoon eens aan’.

Het Nederlands Dagblad plaatste het artikel op 27 januari jl., daags na de avondklokrellen. Ik schreef het artikel op persoonlijke titel, als moeder van een 16- en 18-jarige zoon.

Een Twitter-fittie moedigde mij aan het artikel te schrijven

Al langer verbaasde ik mij over de radicale en naar mijn smaak 'makkelijke' manier waarop vooral ouderen ('boomers') oordelen over jongeren die zich minder strikt houden aan de coronaregels. Een Twitter-fittie moedigde mij aan het artikel te schrijven, samen met jongerenwerker Anko Oussoren.

Lees hier het artikel

Werk, nieuws en blogs