Nieuws

Maximoes, het appelmoesmerk van Zinenzo, heeft eigen, nieuwe website

Maximoes, het appelmoesmerk dat ik in 2016 ontwikkelde, heeft nu een eigen website, met een eigen online winkel (de Maximoes Winkel). Tot voor kort was de online plek van Maximoes geïntegreerd in de website van Zinenzo.

Nu heeft dit mooie merk, waar ik al 6 jaar ontzettend veel plezier aan beleef, een eigen online plek. Je kunt er meer lezen over het bijzondere project en je kunt potjes Maximoes bestellen in de online winkel.

Doe gewoon iets wat je leuk of mooi vindt.

Maximoes is een lokaal appelmoesmerk met een uniek verhaal. In 2016 ontstond bij mij spontaan het idee om een eigen appelmoesmerk te starten. Ik ontwikkelde het mooiste appelmoespotje van Nederland met een heerlijke, pure moes. Met Maximoes wil ik mensen laten genieten van eerlijk, lokaal lekkers. Maar ik wil mensen ook stimuleren hun ideeën waar te maken en gewoon iets te dóen wat je leuk of mooi vindt.

Check de website van Maximoes

Werk, nieuws en blogs