Nieuws

Gratis webinar 'In 5 seconden boeien met webtekst' is populair

Bijna 50 deelnemers hebben zich aangemeld voor het gratis webinar over boeiend schrijven, op donderdagavond 25 maart a.s. 'Ik wil heel veel van jou leren', schreef een deelnemer bij haar aanmelding. In ieder geval ga ik haar, en de anderen, enthousiasmeren over boeiend schrijven.

Ik had simpelweg zin om mijn kennis over boeiend schrijven een keer cadeau te doen aan de liefhebber. Op een manier waar we afgelopen volop vertrouwd mee zijn geraakt: online.

3 cruciale schrijftrucs waarmee je lezers direct boeit

De deelnemers krijgen in een uurtje onder andere 3 cruciale schrijftrucs waarmee je lezers direct boeit, ook toe te passen op een simpele e-mail. En ik onthul hoe je lezers niet al bij de eerste alinea afhaken, maar door blijven lezen.

Sinds ruim 5 jaar geef ik regelmatig schrijftrainingen, in groepen (sinds het voorjaar 2020 allemaal online) en op individuele basis, zoals bij sociaal ondernemer Balt Leenman.

Werk, nieuws en blogs